Lowlands, Down the rabbit hole en Stefan Pop

Vorig jaar speelden we op Lowlands in de Mike. Dat ging aardig los (zie filmpje) maar dit jaar……Oh oh oh dit jaar mogen we in de Alpha spelen (de ALPHA!!!). Voor Mojo mocht ik een programma samenstellen om de jaren ’90 zo hard mogelijk te eren, en daar kunnen mensen als Tangerine, Def Rhymz, Mental Theo, DJ Ruffneck en de Partyanimals natuurlijk niet bij ontbreken. Voor meer info zie de site van Lowlands. En mocht je niet op Lowlands zijn, dan zendt 3 voor 12 het tijdens het Lowlands weekend voor je uit op tv. Net zo makkelijk.

Op Down The Rabbit Hole speelden we drie kwartier nummers van het album dat dit najaar uitkomt (zijn nu in Friesland bezig met de opnames). Er was een kampvuur, er waren biertjes, er was een ondergaande zon. Het was fijn. (foto: Bart Heemskerk)

Down the rabbit Bart

In maart was ik een maand in LA en daar kwam Stefan Pop langs om zijn weg naar fame and fortune in de stand-up comedy wereld van LA te testen. Ik probeerde hem af en toe van advies te voorzien. Humortv maakte daar deze documentaire over.

Komende tijd wordt het album opgenomen, en dan gaan we met de try out tour van Zeker Weten van start. Claire Witteveen maakte een prachtige flyer en poster:

POSTERCB_16 CB_A5_flyer_back2